U radnoj posjeti Opštini Ulcinj boravila ministarka nauke i tehnološkog razvoja , Biljana Šćepanović

0

🤝Danas je u radnoj posjeti Opštini Ulcinj boravila ministarka nauke i tehnološkog razvoja Crne Gore, Biljana Šćepanović, generalna direktorica, Marijeta Bajraktarović Lanzardi i državni sekretar u Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma CG, Armend Mila.

Goste iz Podgorice dočekali su Ardijan Mavrić, predsjednik Skupštine Opštine, Bećir Selaj, potpredsjednik Opštine, Arian Murati, sekretar Sekretarijata za budžet i finansije i Zećarija Sulejmanović, sekretarka Sekretarijata za poljoprivredu, ruralni razvoj i ekologiju.

Tokom konstruktivnog sastanka razgovarano je o više aktuelnih tema o mogućoj saradnji Opštine i Ministarstva, sa posebnim osvrtom na pametnu specijalizaciju. Učesnici sastanka su se usaglasili da je potrebno naći načina da se do kraja godine realizuje projekat izrade Studije za razvojni cenatar u Opštini Ulcinj, za koju su sredstva planirana ovogodišnjim budžetom države. Neophodno je ubrzati sve procedure oko formiranja zajedničke komisije za pripremu tenderske dokumentacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *