Od 03. januara ljubitelji malog fudbala uživaju u tradicionalnom turniru u Ulcinju, na turniru učestvuje 15 ekipa. 

Gledaoci   uživaju u igri mnogih kvalitetnih ekipa, najveću senzaciju na turniru napravila je ekipa Sloge , koja je na početku turnira bila potpuni autsajder, sada su konkuretni za veliko finale.  Turnir protiče  na najbolji mogući način. Učestvuje  veliki broj kvalitetnih igrača. Posebno raduje odaziv publike koja  dolazi u velikom broju željna dobrog fudbala i turnira kakvom gradu nedostaje.

“Sloga se vratila na velika vrata , pokazali smo da nam talenat i veliko srce ne mogu oduzeti, koristim priliku da se zahvalim svim našim vjernim navijačima i sponzorima. Iskreno se nadam da možemo stići do finala, kazao je trener ekipe Almir Bećirović. 

Za ekipu Sloge nastupaju: Kapiten – Edin Gurzaković, Semir Gurzaković,Jasmin Asanović, Alen Bećirović,Enis Muratović,Mili Čaušić,Aldijan Bajramović,Boris Adzić,Dejan Miličić,Marko Spasojević,Velibor Babović,Andjelo Rili.

Ekipa Sloge i naselje Totoši je  iznjedrilo najveće fudbalske talente ovog grada , sve dok nam nisu oduzeli fudbalski teren i sistemski nas urušavali godinama. 

Finale turnira je predviđeno za 23. januara. Nagradni fond turnira je 6.000€

Enes Uković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *