NAJAVA: BESPLATNE EDUKATIVNA RADIONICE U ULCINJU POD NAZIVOM “DISKRIMINACIJA I VRŠNJAČKO NASILJE” I “MOBING – ZAKONSKA REGULATIVA

0


Sekretarijat za kulturu, sport, mlade i društvene djelatnosti poziva sve studente i srednjoškolce da prisustvuju radionicama novog edukativnog ciklusa, pod nazivom “Diskriminacija i vršnjačko nasilje” i “Mobing – zakonska regulativa”, koje se organizuju u okviru saradnje opštine i NVO Centar za omladinsku edukaciju na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA).

Maja Šundić upoznaće mlade sa tematikom “Diskriminacije i vršnjačkog nasilja”, dok će Jelena Srdanović, ekspertkinja iz oblasti pravnih odnosa, upoznati mlade tematikom Mobinga i segmentom vezanim za radne odnose i prava na radu.

Radionice će se održati u srijedu, 13. decembra u JU SMŠ “Bratstvo – Jedinstvo”u Ulcinju, prva sa početkom u 12h, dok će se druga održati sa početkom u 12:45h.

Potvrde o učešću će dobiti svi mladi koji budu prisustvovali na minimum 4 od planiranih 6 radionica, koje finansira opština Ulcinj.

Projekat Evropska omladinska kartica (EYCA) realizuje se u partnerstvu NVO Centar za omladinsku edukaciju i Ministarstva sporta i mladih, a uz podršku i aktivno učešće Opštine Ulcinj, koja je obezbijedila nabavku besplatnih EYCA kartica i realizaciju programa neformalne edukacije na teritoriji grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *